20.4.17

bTV показва, какви НЕ трябва да бъдат медиите

Отдавна е известно, че българските медии (онези, които не са на Пеевски - пеевските контролират страната) се слагат на политическите партии, за да получават тлъсти чекове от партийните субсидии за излъчване на агитациите на партиите по време на избори. bTV издигна слагачеството на нови равнища (или поне - сега това започна да се забелязва твърде ясно). Били спели второ предаване на Трифонов!
.
Още при първото спиране на епизод от "Шоуто на Слави" през Март аргументацията на тази телевизия издишаше. Оправдаха с някаква уж "политическа неутралност". Естествено, пропуснаха да споменат, че политическа неутралност не значи да не критикуваш никоя партия, а значи да не си затваряш очите и да не извърташ доброто и лошото при всички партии (ако от bTV бяха уточнили този детайл в аргументацията си относно спирането на епизода от шоуто - веднага щеше да лъсне фалша на загрижеността за "неутралността").
.
Една-единствена е загрижеността на bTV и тя е за получаването на партийните субсидии. Чисто и просто! Това е разкодирането на презентациите на извъртените "неутралности", според които медиите са тъпоумни и безгласни маши на политиците (без медиите на Пеевски, които контролират българските политици - разбира се, не самите медии, а Пеевски и кръговете зад него). Нашата "държава" е пародия на държава! Едно нещо у нас няма нормално и да е както трябва - ФАКТ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар