9.8.17

СТЕНАТА НА СМЪРТТА (на политическата смърт)

Започвам списък с имената, които никой избирател с капка разсъдък в главата си не би допуснал в Парламента за нищо на Света! Радостното е, че в България избирателите с капка разсъдък в главите си са абсурдно-нищожен брой и така тази нелепа страна безпроблемно ще успее да достигне до логичния и заслужен завършек - изчезването и`след повече или по-малко време от политическата карта на света. Защото всички, които ще бъдат изброени в следващия списък (плюс всички онези, които още не са, но ще бъдат включени, както и онези, които неумишлено ще бъдат изпуснати) имат безспорна вина за пропадането на Шибания (България) и най-вероятното и`оттегляне от ЕС и/или изтласкването и`в периферията (дъното) на Европа. Но също толкова безспорна вина за това срамно и трагично развитие имат огромния брой овчи мозъци в Шибания (България), които отново, отново и отново вкарват във властта, чрез и така слабо-изрядните избори, всички онези тотални некадърници и/или безобразни крадци, които ни управляват досега (и които най-вероятно ще продължат да бъдат избирани от овцете, да ги управляват и в бъдеще - не включвам себе си в бъдещето, макар и аз да съм една от овцете в настоящето, защото ще направя всичко по силите си, да се разкарам трайно и окончателно от Шибания). Абсурдна идиотия е, някой да даде властта на доказани крадци и/или измамници (у нас не е задължително това да значи и закононарушители), след което да очаква, те да го управляват отговорно, почтено и проспериращо!!! Такива очаквания биха могли да имат само хора, чиито глави са пълни единствено с бръмбари (при това - даже и бръмбарите са малко на брой и спокойно може да се каже, че в подобни глави няма почти никой.)
.
Този списък може да се окаже недостатъчен и вероятно ще ми се наложи да стартирам съставянето на още един списък - СТЕНАТА НА НЕКАДЪРНОСТТА. Това би могло да стане втори списък с лица от България, за които все още не са открити сигурни сведения за кражби и измами, но които са толкова некадърни и дезориентирани, че с това се оказват крайно вредни за българската държава и за българското общество. Поради това и те не биха били допуснати до най-висшата власт, ако в държавата ни доминираха избирателите с интелект. Тази втора категория все пак може да бъде допускана до държавни длъжности, но задължително само на по-задни, подчинени такива. Не най-водещите властови.
.
Имената в актуалния списък, СТЕНАТА НА СМЪРТТА, са наредени по азбучен ред, за по-лесното откриване на търсените персони. Няма смисъл от никаква друга подредба, защото самото попадане в този списък е предостатъчно основание, разумен човек да не гласува за въпросното лице и/или за политическа формация, която съдържа споменатото лице в състава си, въобще да не говорим за включването му в ръководството и`. С времето списъкът ще бъде непрекъснато допълван и разширяван. При клик върху име от списъка, в отделен прозорец излизат част от подробностите, всяка от които е предостатъчна, съответното лице никога до края на живота си да не бъде допуснато да помирише публична власт и каквито и да било публични постове. Ето го и самият списък:
.
Аспарухов, Бригадир Христофоров
Банев, Николай Йорданов
Банева, Евгения
Бареков, Николай Тихомиров
Божков, Васил Крумов
Борисов, Бойко Методиев
Василев, Цветан
Галев, Пламен
Гергов, Георги
Георгиев, Иво Каменов
Гоцев, Румен Николов
Доган, Ахмед Демир
Желязков, Димитър
Карагьозова, Цветелина Бориславова
Ковачки, Христо Атанасов
Костов, Иван Йорданов
Кръстева, Ирена Ангелова
Мавродиев, Стоян
Марешки, Веселин Найденов
Маринов, Красимир
Маринов, Николай
Митев, Марин Великов
Митев, Тихомир Иванов
Митрев, Калин Траянов
Михалев, Младен Йорданов
Нинова, Корнелия Петрова
Пеевски, Делян Славчев
Петров, Алексей Илиев
Сидеров, Волен Николов
Тодоров, Ясен
Христов, Ангел
Цацаров, Сотир Стефанов
Цветанов, Цветан Генчев
Янев, Яне Георгиев

Няма коментари:

Публикуване на коментар